logobun2

Despre noi

IRE Ecology – soluția ecologică pentru toate deșeurile tale

Despre noi

Aplicăm tehnologii avansate de sortare pentru a maximiza reciclarea și valorificarea materialelor.

SC IRE Ecology SRL este o firmă cu capital integral românesc a cărui scop principal este să vină în sprijinul clienţilor în ceea ce priveşte managementul deseurilor periculoase si nepericuloase în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, prin oferirea de servicii de colectare, transport, sortare, tratare, reciclare, valorificare sau eliminare a deseurilor.

IRE Ecology aduce o abordare integrată la colectarea deșeurilor, angajându-se să ofere soluții complete care acoperă toate aspectele procesului de gestionare a deșeurilor, de la colectare până la eliminare responsabilă.

Serviciile noastre

Compania noastră oferă servicii din domeniul colectării și gestionării responsabile a deșeurilor, oferind o suită completă de servicii pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice.

Info

Compania noastră reprezintă partenerul ideal pentru organizațiile și comunitățile care doresc să gestioneze eficient și sustenabil deșeurile, contribuind la un viitor mai curat și mai ecologic.

SC IRE Ecology îşi desfăşoară activitatea de colectare a deseurilor pe baza Autorizaţiei de Mediu nr. 33/2023, emisă de Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş si în acord cu prevederile legale in vigoare.

Categorii de deșeuri colectate
IRE Ecology se distinge ca un partener de încredere în gestionarea deșeurilor, oferind servicii de calitate superioară și soluții ecologice pentru clienții noștri.

Având că obiective îmbunătățirea serviciilor oferite clienților noștri, IRE Ecology se axează pe identificarea și furnizarea către partenerii săi a celor mai eficiente soluții de management și gestiune pentru deșeurile generate.